2016-2017 DERS VERME HAREKETLİLİĞİ İLANI

Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği kapsamında 2016-2017 akademik yılı Ders Verme Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğretim elemanlarımıza duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda yer almaktadır. Söz konusu ilan seçim sonuçlarının açıklanmasını takiben 1 Haziran 2016 – 30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek faaliyetleri kapsamaktadır.

BAŞVURU TAKVİMİ VE YÖNTEMİ

İLAN TARİHİ:  05 MAYIS 2016
SON BAŞVURU TARİHİ:  25 MAYIS 2016
BİRİMLERCE BAŞVURU EVRAKLARININ KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZE GÖNDERİLMESİ İÇİN SON TARİH

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

31 MAYIS 2016

03 HAZİRAN 2016

SEÇİMLERE İTİRAZ SÜRESİ 10 HAZİRAN 2016

Başvurular, yukarıdaki takvim doğrultusunda, internet üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) yapılarak,başvuru belgeleri öğretim elemanlarımızın kendi akademik birimlerine teslim edilecektir. Tüm bilgi ve belgeler, AB Eğitim Programları Koordinatörlüğüne ulaştıktan sonra, programa seçilen asil ve yedek adaylara ilişkin liste Koordinatörlükçe ilan edilecektir.

Başvuru Belgeleri:
1. Online yapılan başvurunun imzaları tamamlanmış PDF çıktısı.
2.Misafir olunacak üniversiteden gelen davet mektubu
3.Taslak iş planı (başvuru aşamasında iş planı imzasız olabilir)

DERS-VERME-HAREKETLİLİĞİ-2016-2017-İLANI (1)İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ