2016-2017 Bahar Dönemine Uzatma İşlemi Yapan Öğrenciler

Değerli Öğrencilerimiz,

2016 – 2017 Erasmus öğrenim hareketliliği kapsamında GÜZ döneminde faaliyette bulunan öğrencilerimizden, BAHAR yarıyılına dönem uzatan öğrencilere yapılabilecek hibe  ödemeleri için gereken bütçenin tüm öğrencilerimize yetmemesi nedeniyle, uzatan öğrencilerimize, Erasmus Uygulama El Kitabının ilgili hükmü uyarınca ödeme yapılacağı, Koordinatörlüğümüzce daha önceden duyurulmuştu. Bu nedenle, bahar dönemine uzatma işlemi yapan tüm öğrencilerimizin, varsa eksik belgelerini – davet mektubu, öğrenim anlaşması –  24/04/2017 tarihine kadar sisteme yüklemelerini önemle rica ederiz. Ödeme alabilecek öğrenciler, bu bilgi ve belgelere göre belirleneceğinden, bir hak kaybı yaşanmaması açısından işlemlerinizi belirtilen tarihe kadar tamamlayınız.

Saygı ile duyurulur.