2016-2017 ERASMUS STAJ 1. İLAN SONUÇLARI

2016-2017  Erasmus Staj Hareketliliği 1. İlanı Seçim Sonuçları aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

2016-2017 Staj Yerleştirme

NOT: Meslek Yüksekokulu sonuçları ayrıca açıklanacaktır.

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

Kurumumuza tahsis edilecek hibe henüz Ulusal Ajans tarafından açıklanmamış olduğundan, zorunlu bir durumda listedeki yararlanıcı adayları sayısında ve yararlanma sürelerinde değişiklik yapılabilme ihtimali bulunmaktadır. Hibeler kesinlik kazanıncaya kadar, isimleri asil/hibeli listede yer alsa dahi tüm yararlanıcılar aday statüdedir.

Seçilen öğrencilerimizden, faaliyete katılmaktan feragat etmek isteyecek adayların, bu durumlarını 21 Haziran 2016 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze bildirmeleri halinde, gelecek başvuru dönemlerinde -10 puan uygulanmayacaktır. Aksi takdirde, takip eden başvurularda toplam puanlarından 10 puan eksiltilecektir.

Yedek/hibesiz listede yer alan yararlanıcıların, faaliyeti hibe almaksızın diğer koşullar aynı kalmak üzere Erasmus + Programı dahilinde gerçekleştirmeleri mümkündür. Bununla birlikte, Üniversitemize tahsis edilecek hibede olası  bir artış olması durumunda, her bir birim için en yüksek puanan sahip olan hibesiz başvuru sahiplerinden başlamak üzere yedek adaylara da hibe tahsisi yapılması gündeme gelebilecektir.

Birinci ilan itibariyle alınan geçerli başvurular, Üniversitemize tahsis edilmesi  beklenen hibenin karşılayabileceği toplam sayının çok üzerinde olduğundan, birimlerimiz için kontenjan sınırlamasına gidilmiştir. Kontenjanlar belirlenirken, akademik birimlerin öğrenci sayıları esas alınmıştır.

2016-2017 dönemi için yararlanıcılara uygulanması zorunlu olan “Online Language Support – OLS- dil sınavı ve dil kursları” yararlanıcıların kişisel e-posta adreslerine gönderilecektir.

Katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin internet sitemizdeki (erasmus.ankara.edu.tr) Öğrenci Staj Hareketliliği Yol Haritasını dikkattle takip etmeleri gerekmektedir.

Başarılar dileriz.