2016-2017 ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ İLANI

2016-2017 STAJ İLANI TAM METNİ (İÇİN TIKLAYINIZ)

(LÜTFEN AŞAĞIDAKİ UYARILARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ)

ERASMUS + 2016 – 2017 STAJ HAREKETLİLİĞİ  İLANI

Başvuru Tarihleri :  06.05.2016 – 31.05.2016 (TSİ 17:30’A KADAR)

DİKKAT! 2016-2017 Faaliyet takviminin 1 Haziran 2016’da başlamasına karşın, Üniversitemize tahsis edilecek hibelerin bu tarihten daha sonra elimize ulaşacak olması nedeniyle, staj hareketliliğine seçilecek öğrencilerimizin faaliyetlerine hibe almaksızın başlama olasılığı vardır. Bu durumda, seçilecek öğrencilerimizin hibeleri daha sonra ödenecektir. Lütfen bu olasılığı göz önünde bulundurarak başvurunuzu yapınız.

Erasmus + Programı kapsamında 2016-2017 akademik yılı “Staj Hareketliliği” çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilere duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda yer almaktadır.  Söz konusu hareketlilikten yararlanmak isteyen öğrenciler önce internet ortamında (app.erasmus.ankara.edu.tr) başvurularını yapacaklar ardından başvuru evraklarını 31.05.2016 tarihine (saat 17:30’a kadar) kadar birimlerine teslim ederek başvurularını sonlandıracaklardır.

Başvurular, aşağıdaki takvim doğrultusunda, internet üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) yapılarak, başvuru belgeleri öğrencilerin kendi akademik birimlerine teslim edilecektir. Tüm bilgi ve belgeler, AB Eğitim Programları Koordinatörlüğüne ulaştıktan sonra, programa seçilen asil ve yedek adaylara ilişkin liste Koordinatörlükçe ilan edilecektir. Birimlerce alınan başvurular, öğrencinin staj hareketliliğine gideceği yarıyıla göre değerlendirilecek ve aşağıda belirtilen ilgili son başvuru tarihine göre Koordinatörlüğümüze gönderilecektir.

Seçimler, 1 Haziran 2016 – 30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tüm faaliyetleri kapsamaktadır.

BAŞVURU AŞAMASINDA İSTENEN BELGELER

1-  Internet başvurusu tamamlandıktan sonra alınacak başvuru formu çıktısı

2-  Staj yapılacak olan yükseköğretim kurumu (“Genişletilmiş (Extended) ” veya “Yalnızca Staj Faaliyeti için Geçerli (Placement Only)” Erasmus Üniversite Beyannamesi sahibi olmalıdır), işletme, özel/resmi kurumdan öğrencilerin staj yapacakları süreyi ve hangi konuda staj yapacaklarını gösteren davet mektubu.

3-  Kısa özgeçmiş

4-  Not Dökümü

5- Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (TÖMER tarafından düzenlenen merkezi sınava girenler için gerek yoktur) *

ÖNEMLİ NOT: Tüm belge ve bilgiler eksiksiz olarak hazırlanarak teslim edilmelidir. Eksik belge ve bilgilerle yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

2016-2017 STAJ İLANI TAM METNİ (İÇİN TIKLAYINIZ)

Başvuru için: