ERASMUS+ 2017-2018 PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI

Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği kapsamında 2017-2018 akademik yılı Eğitim Alma Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen akademik ve idari personele duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda yer almaktadır. Söz konusu ilan seçim sonuçlarının açıklanmasını takiben 30 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirilecek faaliyetleri kapsamaktadır.

BAŞVURU TAKVİMİ VE YÖNTEMİ

07/08/2017                  Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği İlanı

22/09/2017                  Bağlı olunan akademik ve idari birimlere başvuru evrakının teslimi için son tarih

29/09/2017                  Akademik ve idari birimlerce başvuru evrakının AB Ofisi’ne gönderilmesi için son tarih

Başvurular, yukarıdaki takvim doğrultusunda, internet  üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) yapılarak,başvuru belgeleri her bir başvuran için kendi akademik veya idari birimine teslim edilecektir. Tüm bilgi ve belgeler, AB Eğitim Programları Koordinatörlüğüne ulaştıktan sonra, programa seçilen asil ve yedek adaylara ilişkin liste Koordinatörlükçe ilan edilecektir.

Başvuru Belgeleri:
1. On-line yapılan başvurunun imzaları tamamlanmış PDF çıktısı.
2. Misafir olunacak üniversiteden veya işletmeden gelen davet mektubu

TAM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KARAR ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ