ERASMUS+ PROGRAMI

2019 PROJE DÖNEMİ  

EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI

 
ONLINE BAŞVURU NASIL YAPILIR?
Hareketlilik başvuruları internet üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) alınacaktır. app.erasmus.ankara.edu.tr adresine mail adresi ve mail şifresi ile giriş yaptıktan sonra kullanıcı olarak kayıt olunması gerekmektedir. Kaydolurken gerekli bilgiler doldurulmalıdır ve ‘Rol’ yazan kısımda ‘Outgoing Staff’ işaretlenmelidir. Kayıt tamamlandıktan sonra mail adresinize gelecek etkinleştirme linki tıklanarak hesap aktive edilmelidir. Yine aynı mailinize gelecek şifre ise, bundan sonra app.erasmus.ankara.edu.tr adresine giriş yaparken kullanacağınız şifre olacaktır. Mail adresiniz ve yeni şifreniz ile başvuru adresine tekrar girerek ‘Eğitim Alma Başvuruları’ linkinden ‘Başvur’ linkine tıklayarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuracak personelimizin, başvurularını internet üzerinden yaptıktan sonra alacakları başvuru formu çıktılarını ve davet mektubu kopyalarını ilgili fakülte koordinatörlerine/birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Seçimler, Erasmus Uygulama El Kitabında belirtilen ve Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 04/04/2017 tarihli ve 1197/28239 sayılı kararında yer alan önceliklere göre AB Eğitim Programları Koordinatörlüğünce gerçekleştirilecektir.
 

İLAN TARİHİ:
 
: 25 EKİM 2019
SON BAŞVURU TARİHİ:
 
: 22 KASIM 2019
BİRİMLERCE BAŞVURU EVRAKLARININ KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZE GÖNDERİLMESİ İÇİN SON TARİH           
: 29 KASIM 2019

TAHMİNİ TOPLAM KONTENJAN             : 20 Kişi 
Başvuru  Evrakları:

  1. On-line yapılan başvurunun, imzaları tamamlanmış PDF çıktısı.
  2. Misafir olunacak üniversiteden gelen davet mektubu.
  3. Yabancı dil belgesi (50 puan ve üzeri dil belgesi sunulması zorunludur)
  4. Yabancı dilde ders veren akademik personel için derse ait belge
  5. Gazi, şehit ve gazi yakınları ve engelliler için durumlarını gösterir belge

 

  • Başvuru evrakları, akademik birimlerde birim Erasmus koordinatörlüklerine, diğer birimlerde ise bağlı bulunulan üst yöneticiliklere teslim edilecektir. Birimlerce alınan başvurular toplu olarak AB Eğitim Programları Koordinatörlüğüne 29 Kasım 2019 tarihine kadar gönderilecektir.
  • 2019 proje dönemi eğitim alma hareketliliği 01 Haziran 2019 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki faaliyetleri kapsamaktadır.
  • Seçim sonuçları açıklandıktan sonra seçilen adaylar 31 Mayıs 2021’e kadar hareketliliklerini tamamlamış ve dönmüş olmalıdır. Hareketlilik tarihleri belirlenirken 31 Mayıs 2021’e kadar hareketliliklerin tamamlanmış olması gerekliliği dikkate alınmalıdır.

TAM İLAN METNİ İÇİN TILAYINIZ