ANKARA ÜNİVERSİTESİ

ERASMUS+ PROGRAMI

2019 PROJE DÖNEMİ

DERS VERME HAREKETLİLİĞİ İLANI

 

  • 2019 proje dönemi ders verme hareketliliği 01 Haziran 2019 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki faaliyetleri kapsamaktadır.

 

  • Seçim sonuçları açıklandıktan sonra seçilen adaylar 31 Mayıs 2021’e kadar hareketliliklerini tamamlamış ve dönmüş olmalıdır. 

 

  • Toplamda 20 adet kontenjan için seçim yapılacaktır. Ancak Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize sağlanacak hibenin yetersiz olması durumunda seçilecek aday sayısında azaltmaya gidilebilecektir.

Tam İlan Metni İçin Tıklayınız

 
 

İLAN TARİHİ:  11 EKİM 2019
SON BAŞVURU TARİHİ:  01 KASIM 2019
BİRİMLERCE BAŞVURU EVRAKININ KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZE GÖNDERİLMESİ İÇİN SON TARİH  
 
8 KASIM 2019
 
 
   

BAŞVURU NASIL YAPILMALI?
Hareketlilik başvuruları internet üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) alınacaktır. app.erasmus.ankara.edu.tr adresine giriş yaptıktan sonra kullanıcı olarak  kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt olurken gerekli bilgiler doldurulmalıdır ve ‘Rol’ yazan kısımda ‘Outgoing Staff’ işaretlenmelidir. Kayıt tamamlandıktan sonra e-posta adresinize gelecek etkinleştirme linki tıklanarak hesap aktive edilmelidir. Yine aynı adresinize gelecek şifre, bundan sonra app.erasmus.ankara.edu.tr adresine giriş yaparken kullanacağınız şifre olacaktır. E-posta adresiniz ve yeni şifreniz ile başvuru adresine tekrar girerek ‘Ders Verme Başvuruları’ linkinden ‘Başvur’ linkine tıklayarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuracak öğretim elemanlarımızın, başvurularını internet üzerinden yaptıktan sonra alacakları başvuru formu çıktılarını, davet mektubu kopyalarını ve taslak iş planlarını ilgili fakülte koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir.