25 Nisan 2021 Pazar günü gerçekleştirilen, Erasmus Öğrenim / Staj / Personel Yabancı Dil Sınavı Bahar 2021’in  sonuçlarına,aşağıdaki dosyadan erişebilirsiniz. 
25 Nisan 2021 ERASMUS Sınav Sonuçları Duyurusu
Adayların  puanları,  yapacakları hareketlilik faaliyeti başvuruları için, “app.erasmus.ankara.edu.tr” sistemindeki başvuru sayfalarınıza yüklenecektir.
Adayların, bir Erasmus hareketliliğinden yararlanabilmeleri için sadece dil sınavından puan edinmiş olmaları yeterli olmayıp, ilgili hareketlilik türüne göre açılacak ilanlara ayrıca başvuru yapmış / yapacak olmaları ve o ilanda belirtilen başvuru koşullarını yerine getirmeleri gereklidir. 
Adayların, hareketlilik başvurularında bu bu sınav puanından farklı bir puan türüyle başvuru yapmayı tercih etmeleri durumunda, ilgili sınav sonucuna ilişkin belge, başvuru sistemine yüklenmelidir. 
Öğrenci ve personel hareketlilikleri için açılacak ilanlar, “erasmus.ankara.edu.tr” sayfasından duyurulacaktır. 
Sınav kurallarını ihlal etmeleri nedeniyle sınavı geçersiz sayılan adayların puanları listede yer almamaktadır. Sınava girdiği halde puanını listede bulamayan adaylar, Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçebilirler. 
Saygı ile duyurulur. 
AB Eğitim Programları Koordinatörlüğü