ERASMUS+ 2018 PROJE DÖNEMİ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ ve DEHA’S TIP KONSORSİYUMU EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI

DEHA’S Tıp Konsorsiyumu: Düzce Üniversitesi Koordinatörlüğü’nde Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstinye ve Sakarya Üniversitesi ortaklığıyla kurulmuştur.

DEHA’S TIP KONSORSİYUMU EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI SADECE TIP FAKÜLTESİ’NDEN YAPILACAK BAŞVURULAR İÇİN AÇILMIŞ OLUP  1 KİŞİLİK KONTENJANI İÇERMEKTEDİR.

EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI İSE TÜM BİRİMLERİ KAPSAMAKTADIR VE 20 KİŞİLİK KONTENJANI İÇERMEKTEDİR:

• Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği kapsamında 2018 proje dönemi Eğitim Alma Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen akademik ve idari personele duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda yer almaktadır.
  • 2018 proje dönemi Eğitim Alma Hareketliliği 01 Haziran 2018 – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasındaki faaliyetleri kapsamaktadır. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra her aday 31 Mayıs 2020 tarihine kadar hareketliliğini tamamlayıp dönmüş olmalıdır.

BAŞVURU TAKVİMİ VE YÖNTEMİ

08.10.2018                  Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği İlanı

02.11.2018                  Bağlı olunan akademik ve idari birimlere başvuru evrakının teslimi

için son tarih

09/11/2018                  Akademik ve idari birimlerce başvuru evrakının AB Ofisi’ne

gönderilmesi için son tarih

Başvuru Nasıl Yapılmalı:

Hareketlilik başvuruları internet üzerinden (app.erasmus.ankara.edu.tr) alınacaktır. app.erasmus.ankara.edu.tr adresine giriş yaptıktan sonra kullanıcı olarak  kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt olurken gerekli bilgiler doldurulmalıdır ve ‘Rol’ yazan kısımda ‘Outgoing Staff’ işaretlenmelidir. Kayıt tamamlandıktan sonra e-posta adresinize gelecek etkinleştirme linki tıklanarak hesap aktive edilmelidir. Yine aynı adresinize gelecek şifre, bundan sonra app.erasmus.ankara.edu.tr adresine giriş yaparken kullanacağınız şifre olacaktır. E-posta adresiniz ve yeni şifreniz ile başvuru adresine tekrar girerek ‘Eğitim Alma Başvuruları’ linkinden ‘Başvur’ linkine tıklayarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuracak akademik/idari personelin, başvusunu internet üzerinden yaptıktan sonra alacağı başvuru formu çıktısını, davet mektubu kopyasını  ilgili fakülte koordinatörlerine/birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.Seçimler, Erasmus Uygulama El Kitabında belirtilenve Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 04/04/2017 tarihli ve 1197/28239 sayılı kararında yer alan önceliklere göre AB Eğitim Programları Koordinatörlüğünce gerçekleştirilecektir.

Başvuru Belgeleri:
1. On-line yapılan başvurunun imzaları tamamlanmış PDF çıktısı.
2. Misafir olunacak üniversiteden veya işletmeden gelen davet mektubu

TAM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KARAR ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ