Erasmus Hareketlilikleri için İngiltere’deki Kurumları Seçen / Seçecek Öğrencilerin Dikkatine

Değerli Erasmus Adayları,

Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden anlaşmasız ayrılması ihtimalinin gerçekleşmesi halinde,  bu ülkeye hareketlilik gerçekleştiren veya gerçekleştirmeyi planlayan bireylerin durumuna yönelik olarak Komisyon tarafından hazırlanan belgeyi, aşağıda bilgilerinize sunuyoruz. Brexit’le ilgili olarak daha önce duyurusu yapılan aşağıdaki linklerin takibi de güncel bilgilerin edinilmesi için önem taşımaktadır.

Saygılarımızla,

factsheet-studying-volunteering-no-deal_en

Dear colleagues,

Following the recent publication of the Commission’s proposal for a specific Erasmus+ contingency regulation in the event of a “no deal” scenario, we are pleased to inform you that a list of frequently asked questions is now available on the Erasmus+ website under the latest News.

The FAQs provide you with further information on the provisions of the proposal and guide you to the relevant legal texts.

We invite you to use the following link to access the FAQs and inform colleagues in the National Agency as well as stakeholders via your website.

Kind regards,