Erasmus Hareketliliklerine Katılım Durumu Hakkında Bilgilendirmeler

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Programına katılım için öğrencilerimizden gelen talep her geçen yıl artmaktadır. Benzer şekilde, öğrencilerimizin bir yıl süreyle hibe alabilme yönünde talepleri de sürekli olarak Koordinatörlüğümüze iletilmektedir. Buna karşın, Üniversitemize tahsis edilen hibeler sınırlıdır ve mevcut kaynağın son derece etkin kullanılması zorunludur. Bu çerçevede, sizlerin Erasmus Programına katılımınız hakkındaki olası değişikliklerden bizleri en acil şekilde haberdar etmeniz, başka öğrencilerinin mağduriyetlerinin önlenmesi ve öğrencilerimize daha çok fırsat sunulması bakımından büyük önem arz etmektedir.

Başvuru aşamasında planlanan Erasmus hareketlilik dönemi gelmiş olmasına karşın, yol haritasında belirtilen işlemlere başlamamış ve dönem değişikliğine ilişkin de bir dilekçe sunmamış yararlanıcı adayları, faaliyete katılmaktan vazgeçmiş sayılacaklardır.

Lütfen bu türden durum değişikliklerinizi bize öncelikle e-posta (euoffice@ankara.edu.tr), sonrasında ise imzalı bir dilekçe ile en kısa sürede bildiriniz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,