Erasmus Yabancı Dil Sınavı 2017 Sonuçları

18 Şubat 2017 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulumuz tarafından gerçekleştirilen 2017 Erasmus Yabancı Dil Sınavlarının sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Erasmus 2017 Yabancı Dil Sınavı Sonuçları

Bu sınavlara girmiş olan öğrencilerimizin puanları, başvuru son gününü takiben sisteme otomatik olarak yüklenecektir. Öğrenciler puanlarını başvuru sisteminden de kontrol edebilirler. Bunun yanında, öğrencilerin puanlarını kendilerinin de girmeleri mümkündür.

Merkezi yabancı dil sınavına girmiş olan ancak başka bir geçerli dil puanını kullanmak isteyen adaylar, sistemden ilgili dil puanı seçeneğini ve puanını girmelidirler. Ayrıca bu puanı gösteren belgelerini, başvuru belgelerine eklemelidirler. Kabul edilen diğer puan türleri, “Öğrenim Hareketliliği İlanı”nda yer almaktadır.

Geçmiş yıllardaki (son 5 yıl) bir TÖMER sınavının sonucunu kullanmak isteyen adaylar, bu sınav sonuçlarına internet sayfamızın “Duyurular” bölümünden erişebilir ve kendi adlarının olduğu sayfanın çıktısını, başvurularına ekleyebilirler.

Saygı ile duyurulur.