Erasmus Yabancı Dil Sınavı Sonuçları (TÖMER 2016)

22 Şubat 2016 tarihinde TÖMER tarafından düzenlenmiş olan Erasmus Yabancı Dil Sınavlarının sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Bu sınavlara girmiş olan öğrencilerimizin puanları, başvuru son gününü takiben sisteme otomatik olarak yüklenecektir. Öğrenciler puanlarını başvuru sisteminden de kontrol edebilirler. Bunun yanında, öğrencilerin puanlarını kendilerinin de girmeleri mümkündür.

TÖMER sınavına girmiş olan ancak başka bir geçerli dil puanını kullanmak isteyen adaylar, sistemden ilgili dil puanı seçeneğini ve puanını girmelidirler. Ayrıca bu puanı gösteren belgelerini, başvuru belgelerine eklemelidirler. Kabul edilen diğer puan türleri, “Öğrenim Hareketliliği İlanı”nda yer almaktadır.

Geçmiş yıllardaki (son 5 yıl) bir TÖMER sınavının sonucunu kullanmak isteyen adaylar, bu sınav sonuçlarına internet sayfamızın “Duyurular” bölümünden erişebilir ve kendi adlarının olduğu sayfanın çıktısını, başvurularına ekleyebilirler.

Saygı ile duyurulur.

ALMANCA PUAN SIRALI LİSTE