Erasmus Ders Verme Hareketliliği: Dr.Tamara DRAGANOVA – St. Cyril and St. Methodius” University of Veliko Turnovo

Loading Map....

Konum
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi

Erasmus hareketliliği kapsamında “St. Cyril and St. Methodius” University of Veliko Turnovo Faculty of History Department of Geography” bölümünden  Tamara Draganova tarafından 10.11.2017 Cuma günü 11.00-13.00 saatleri arasında Eğitim Bilimleri Fakültemiz Hasan Ali Yücel Salonu’ndaInteractive methods and techniques of geography training in 11 Southeast European Countries”, “Situational analysis and SWOT- models of geography training in Balkan Peninsula” ve “Comparative education-criteria determined similarities and differences, trends and educational models” başlıklı sunular yapılacaktır.