LAMER İspanyolca ve Portekizce Kursu Duyurusu

İspanyolca, dünyada Çinceden sonra anadil olarak en çok konuşulan ikinci dildir. Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Amerikan Devletleri Örgütü, Latin Birliği gibi uluslararası ve bölgesel örgütlerin de resmi dillerindendir.  Ülkemizin, İspanyolcayı resmi dil olarak kullanan 21 ülkeyle ilişkilerinin artmakta olduğu değerlendirilerek Ankara Üniversitesi Latin Amerika Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezimiz bünyesinde A1, A2 ve B1 seviyelerinde İspanyolca Yabancı Dil kursu düzenlenecektir.

Ayrıca Portekizcenin dünyadaki artan etkinliği, Brezilya, Portekiz ve Portekizce konuşan diğer 6 ülke ile ilişkilerimizin artmakta olduğu değerlendirilerek Merkezimiz bünyesinde A1, A2 ve B1 seviyelerinde Portekizce Yabancı Dil kursu düzenlenecektir.

Yabancı Dil Eğitim Programlarımız haftada 6 saat (iki gün) olmak üzere iki ay boyunca toplamda 48 saat olarak devam edecektir. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma çalışmalarına yer verilecek, öncelikle kamu kuruluşu mensuplarına ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak tasarlanan eğitim hafta içi gündüzleri ve ya akşamları olacak şekilde planlanmıştır.

Eylül ayı içerinde başlatmayı planladığımız, İspanyolca ve Portekizce Yabancı Dil Eğitim Programlarına ön kayıt yaptırmak için aşağıda formu doldurabilir, kurs dönemi hakkında ayrıntılı bilgiye Merkezimiz telefonlarından (0312 215 24 84 / 213 89 97), ya da lamerkurs@ankara.edu.tr mail adresine mail atarak ulaşılabilir.

Ön Kayıt Formu : http://latinamerika.ankara.edu.tr/6652-2/

Kurs ücretlerimiz;

Ankara Üniversitesi akademik, idari personeli ile birinci derece yakınları ve Ankara Üniversitesi mezunlarına 500 TL, diğer katılımcılara 700 TL olarak belirlenmiştir.