TÖMER Yabancı Dil Kurslarından Yararlanmak İsteyen Erasmus Öğrencilerine İlişkin Duyuru

2020 İlanları kapsamında Erasmus öğrenim veya staj hareketlilikleri için seçilmiş olan tüm öğrencilerimiz, TÖMER Şubelerinde sunulan yabancı dil kurslarından, “bir kur ile sınırlı olmak üzere” ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Bu kurslardan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkte verilen dilekçeyi eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra app.erasmus.ankara.edu.tr adresindeki kişisel hesaplarına tarayarak yüklemeleri gerekmektedir. Dilekçelerini yükleyen öğrenciler daha sonra TÖMER’e kayıt yaptırmalıdır.

Tömer Dil Kursu İçin Dilekçe

Önemli Not: Kurslara kaydolduktan sonra devamsızlık yapılması  durumunda, kurs ücreti Koordinatörlüğümüzce karşılanmayacak olup, aday tarafından ödenecektir.