Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği TASLAK sonuçlarına  başvuru sayfanızdan (app.erasmus.ankara.edu.tr) erişebilirsiniz. İtirazları takiben bazı sıralamalarda değişiklik meydana gelebilir.

Lütfen sonuçları kontrol ediniz bununla birlikte, aşağıdaki açıklamaları da dikkatlice okuyunuz.

  • Seçildiği ilan edilen tüm yararlanıcılar “ADAY” statüsündedir.

Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi ve manevi kayıplardan üniversitemiz ve Türkiye Ulusal ajansı sorumlu tutulamaz.

Ulusal ajanstan gelen yazı doğrultusunda, Hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilere,  hibeler üniversitelerin hesaplarına aktarılana kadar, tüm mali sonuçlara katlanmaları gerektiği uyarısını yapmak durumundayız. Kesin sonuçlar açıklandıktan sonra öğrencilerden, bu hususları bilerek ve kabul ederek hareketliliğe katılmak istediklerine dair taahhütname talep edilecektir.

2- Seçim sonuçlarına “app.erasmus.ankara.edu.tr” portalına giriş yapılarak erişilebilir.

3- Lütfen duyurular sayfamızı ve e-posta adreslerinizi sıkça kontrol ediniz. Tüm bilgilendirmeler için resmi iletişim kanalımız, e-posta adresiniz olacaktır.

4-  İtiraz haftası sonuna kadar Erasmus hakkından vazgeçen adayların, müteakip başvurularında toplam puanlarından 10 puan düşülmeyecektir.

5-Sonuçlarıla ilgili itirazı olan öğrenciler, imzalı dilekçelerini erasmus@ankara.edu.tr adresine iletebilirler.

6-Başvurusu uygun görülmeyen öğrenciler, başvuru belgelerini yüklemeyen yada eksik yükleyen öğrencilerdir. Sonradan belge teslimi yapılmayacaktır.

 

İTİRAZ HAFTASI VE KESİN SONUCLARI ACIKLAMA TAKVİMİ

 

12/10/2021       Taslak sonuç açıklama tarihi ve itiraz ve vazgeçme haftası başlangıcı
 
16/10/2021       İtiraz ve vazgeçme haftası bitişi
 
20/10/2021      Kesin sonuç açıklama

 

Saygı ile duyurur, başarılar dileriz.

AB Eğitim Programları Koordinatörlüğü