2023 Proje Dönemi Erasmus+ Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Nihai Seçim Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 04.04.2024

!!!Tüm faaliyetler en geç 31 Temmuz 2025 tarihine kadar tamamlanmalıdır.

2023 Proje Dönemi Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği için alınan itirazlar değerlendirilmiş ve nihai seçim listesi oluşturulmuştur. Sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir.

2022 Proje Dönemi Eğitim Alma Hareketliliği Nihai Seçim Sonuçları

DİKKAT!: Seçim Sonuçlarının İlanı Hakkında (bkz: 2023 K131 Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı)

Seçim sonuçları, başvuran bütün personellerin, değerlendirmeye tabi tutulan bütün alanlarda aldıkları puanları içerecek şekilde bölümlerin ilan panolarında ve yükseköğretim kurumunun internet sayfasında yayımlanır.
KVKK ve GDPR hükümlerine uygun hareket etmek üzere, seçim sonuç listeleri, personellerin ad-soyad bilgisi yer almadan TCKN, personel veya erasmus başvuru numaralarını başvuranın kimliğinin 3. kişiler tarafından anlaşılmasını engelleyecek (örneğin ortadaki iki veya üç sayının gizlenmesi suretiyle) şekilde ilan edilebilir.

Açıklanan listede hibeli olarak ilan edilen yararlanıcıların, ödeme işlemlerinin yetişebilmesi açısından aşağıdaki belgeleri faaliyet başlangıçlarından en az 15 gün önce Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Hareketliliğe hibesiz olarak seçilen başvuru sahipleri, Erasmus Programının tüm koşulları saklı kalmak kaydıyla, isterlerse faaliyetten hibe almaksızın yararlanabilirler. Bu durumda hibeli seçilen başvuru sahipleriyle aynı belgeleri hazırlamaları gerekmektedir.

Gitmeden Önce Teslim Edilecek Belgeler (Hibeli ve hibesiz seçilenler için):

1. Güncel Davet Mektubu
  2. Birim Yetkilisi ve karşı üniversite tarafından önceden onaylanacak (Activities to be carried out (including the virtual component, if applicable) bölümünde  yapılacak faaliyetlerin gün gün belirtildiği )  Eğitim Alma Hareketliliği Anlaşması’nın  imzalanmış kopyası (Eğitim Alma Hareketliliği Anlaşması için tıklayınız: Mobility agreement for training 2023)
  3. Rektörlük görevlendirme yazısı
  4. Ziraat Bankası’nın  herhangi bir şubesinden açılacak vadesiz Avro hesabı IBAN bilgisi
  5. Eğitim Alma Hareketliliği Hibe Sözleşmesi (Koordinatörlüğümüzde imzalanacaktır.)Yararlanıcıların ödemeleri %80 (gidişte)  ve %20 (dönüşte) olmak üzere iki taksitte yapılacaktır.
  • Hareketliliğe katılacak yararlanıcılar, gidecekleri kurumlarda üniversitemizi tanıtmak adına ihtiyaç duyulabilecek tanıtım malzemesi konusunda Koordinatörlüğümüzden destek alabilirler. Ayrıca, Üniversitemizin İngilizce tanıtım videosuna aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir:

• Faaliyet tarihi geldiği halde, geçerli bir mazeret olmaksızın faaliyete başlamamış adaylar, hareketlilikten vazgeçmiş sayılacaklardır. Hareketliliğe katılmaktan vazgeçen yararlanıcıların proje dönemi bitmeden en az 3 ay önce vazgeçme dilekçelerini Koordinatörlüğümüze iletmeleri zorunludur. Aksi takdirde bir sonraki başvurularında eksi puan uygulanır.

Döndükten Sonra Teslim Edilecek Belgeler (Hibeli ve Hibesiz seçilenler için):

1. Açık tarihli Katılım Belgesi.
  2. Biniş Biletleri veya Pasaport Mühürleri.

Saygı ile duyurulur.

AB Eğitim Programları Koordinatörlüğü